Afdelingsbestuur

Hieronder zie je de bestuursleden van de afdeling Oost-Brabant met eventueel hun functie binnen het bestuur. We stellen ons graag aan jullie voor.
En we vertellen je er meteen ook bij, waarom we de KVLO zo belangrijk vinden!


Leo van Diepen
Voorzitter
Naam: Leo van Diepen

Functie: voorzitter

Waarom zit je bij het afdelingsbestuur?
Omdat de KVLO als belangenvereniging en vakbond staat voor professionals die op opvoedkundige wijze zorg dragen voor goed leren bewegen in en om de school. En vooral omdat tijdens bijeenkomsten mensen die gemotiveerd en vernieuwend zijn ons prachtige vak invulling geven.

Huidige werk: voormalig docent sport en beweging op SG Were Di
Stefan van Veen
bestuurslid
Naam: Stefan van Veen

Functie: bestuurslid

Waarom zit je bij het afdelingsbestuur?
De KVLO is een super organisatie die zorgt voor goed en kwalitatief onderwijs. Daar help ik graag aan mee, omdat ik het belangrijk vind dat het vak lichamelijke opvoeding kwalitatief goed wordt gegeven.

Huidige werk: vakleerkracht lichamelijke opvoeding basisonderwijs en combinatiefunctionaris bij ’S-PORT in ‘s-Hertogenbosch
Patricia van Alst
bestuurslid
Functie: bestuurslid

Waarom zit je bij het afdelingsbestuur?
De KVLO zorgt dat ons mooie vak, kwalitatief goed wordt vertegenwoordigd. Met als het belangrijkste doel om iedere leerling veelzijdig en met veel plezier beter te leren bewegen. Aan het vernieuwen en ontwikkelen van het bewegingsonderwijs werk ik graag samen met jullie mee.

Huidige werk: vakleerkracht bewegingsonderwijs op de basisonderwijs en combinatiefunctionaris bij ’S-PORT in ‘s-Hertogenbosch
Aankomende afdelingsactiviteiten
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...