Afdelingsbestuur

Hieronder zie je de bestuursleden van de afdeling Oost-Brabant met eventueel hun functie binnen het bestuur. We stellen ons graag aan jullie voor.
En we vertellen je er meteen ook bij, waarom we de KVLO zo belangrijk vinden!


Leo van Diepen
Voorzitter
Naam: Leo van Diepen

Functie: voorzitter

Waarom zit je bij het afdelingsbestuur?
Omdat de KVLO als belangenvereniging en vakbond staat voor professionals die op opvoedkundige wijze zorg dragen voor goed leren bewegen in en om de school. En vooral omdat tijdens bijeenkomsten mensen die gemotiveerd en vernieuwend zijn ons prachtige vak invulling geven.

Huidige werk: voormalig docent sport en beweging op SG Were Di
Karoly Varga
secretaris
Naam: Karoly Varga

Functie: secretaris

Waarom zit je bij het afdelingsbestuur?
De gymleraren zijn de enige goed georganiseerde vakgroep, verenigd in de KVLO, die door deze vereniging druk uitoefenen op de politiek. Het is voor het vak bewegingsonderwijs van belang dat wij niet alleen in de zaal, maar ook in de politiek onze (veld)stem laten horen om er voor te zorgen dat alle kinderen in Nederland goed en voldoende bewegingsonderwijs krijgen om zodoende een basis te leggen voor een leven lang (gezond) bewegen.

Huidige werk: opleidingsdocent MBO Summa Sport
Stefan van Veen
bestuurslid
Naam: Stefan van Veen

Functie: bestuurslid

Waarom zit je bij het afdelingsbestuur?
De KVLO is een super organisatie die zorgt voor goed en kwalitatief onderwijs. Daar help ik graag aan mee, omdat ik het belangrijk vind dat het vak lichamelijke opvoeding kwalitatief goed wordt gegeven.

Huidige werk: vakleerkracht lichamelijke opvoeding basisonderwijs en combinatiefunctionaris bij ’S-PORT in ‘s-Hertogenbosch
Patricia van Alst
bestuurslid
Functie: bestuurslid

Waarom zit je bij het afdelingsbestuur?
De KVLO zorgt dat ons mooie vak, kwalitatief goed wordt vertegenwoordigd. Met als het belangrijkste doel om iedere leerling veelzijdig en met veel plezier beter te leren bewegen. Aan het vernieuwen en ontwikkelen van het bewegingsonderwijs werk ik graag samen met jullie mee.

Huidige werk: vakleerkracht bewegingsonderwijs op de basisonderwijs en combinatiefunctionaris bij ’S-PORT in ‘s-Hertogenbosch
Henk Pols
bestuurslid
Aankomende afdelingsactiviteiten
Terug naar boven
Een ogenblik geduld alstublieft...